
פינות אוכל – כיסאות – שולחנות סלון – מזנונים – ריהוט משלים
חברת הפינה עיצובים בעץ , מתאימה את הרהיט ללקוח. במרבית הבתים , ממוקמת פינת האוכל בין המטבח לבין פינת הישיבה, הסלון .
לכן ,חשוב שחלל המגורים על כל מרכיביו ישתלבו מבחינה עיצובית ופינת האוכל תיתן מענה לאירוח של מספר רב של סועדים .

בחיי היום יום חשוב שפינת האוכל תהווה יחידת ריהוט מעוצבת, אוורירית ונעימה המשתלבת בחלל המגורים , אך בעת האירוח מעוניין המארח בפינת אוכל גדולה ומכובדת המאפשרת מספר רב של סועדים בנוחות מרבית .
אנו, בחברת "הפינה" מאמינים כי הריהוט אמור לשרת את הלקוח אך לא להכביד על הבית ולהפוך אותו למחסן ריהוט .

אצלנו תקבלו ייעוץ בעיצוב הבית שלכם על פי מידות החלל והצורך האמתי שלכם .
חברת עיצובים בעץ ידועה במומחיותה להתאים את פינת האוכל לצרכיו הייחודיים של כל לקוח . אנו הופכים כל פינת אוכל בגודל סטנדרטי , לפינת אוכל המסוגלת להיפתח ולתת מענה לאירוח סועדים רבים .
אנו בחברת הפינה משתמשים בחומרים ידידותיים לסביבה , בעצים איכותיים ובפרזול איכותי ועמיד .

הריהוט מצופה בלכה איכותית המקנה יופי ועמידות לפינת האוכל ומאפשרת ללקוח לבחור באופי הרהיט : לכה מט במראה טבעי יותר או לחילופין לכה מבריקה מאוד שמשדרת מראה יוקרתי לרהיט.
חברת "הפינה" מתמחה בצביעה אומנותית בכל קשת הגוונים המצויים במניפות הצבע .
בחברת עיצובים בעץ,נוכל לייעץ לכם בבחירת החדר ובהתאמתו לחלל.
